Ries Cosmetica

RIES Health Centre - De Steeg

U kunt bij ons terecht voor het behandelen van Vitaliteitsproblemen zoals bij stress, burnout  en chronische vermoeidheid, psychische problematieken, gewichtsproblematieken en huidproblemen .Denk hierbij  aan rimpels, wallen, pigmentatie, couperose, haarproblemen, cellulitis, psoriassen en eczeem.. De behandelingen bestaan (afhankelijk van de klacht) uit acupunctuur, cosmetische acupunctuur (Aesthetic Needling), massages, derma cupping, maskers, serums, crèmes, voedingsadvies etc.

Met onze unieke vernieuwende manier van werken gaan wij voor het resultaat.  Bovendien geniet u tijdens de gezichtsbehandeling minimaal 75 minuten van een ontspannende massage, de door RIES ontwikkelde maskers, serums en crèmes en andere huidverbeterende relaxerende methodieken. Kortom een weldaad voor uw gezicht en lichaam.

RIES heeft zich al jaren gespecialiseerd in haarproblemen. Zo zijn Machi Capiplus Male en Female een groot succes (Ries Cosmetics is onderdeel van Machi b.v.). Onze aandacht is uitgegaan naar problemen als vroegtijdige vergrijzing, dunner wordend haar en kaalhoofdigheid. We zien vooral bij vrouwen een grote toename van haarproblemen. Hier zijn meerdere oorzaken voor zoals stress, medicijngebruik, leeftijd, hormonale problemen etc. Bij haarproblemen wordt maar liefst een resultaat van minimaal 80% behaald. Dit komt door de nauwkeurige diagnose die wij in onze praktijk kunnen stellen.

Voeding speelt een belangrijke rol voor onze vitaliteit, weerstand en weerbaarheid. Onze huid en haren weerspiegelen onze innerlijke gesteldheid en daarom worden de behandelingen gegeven door een diëtist die gespecialiseerd is in de RIES Cosmetic Treatments.

Uiteraard is voeding ook van groot belang bij de behandeling van overgewicht en cellulitis. Daarom wordt bij deze behandelingen altijd een voedingsadvies op maat gemaakt. Door een uniek en vernieuwend behandelplan zorgen wij ervoor dat u gezond en blijvend afvalt en/of van uw cellulitis afkomt. Bovendien werken wij samen met u aan uw contouren zodat afvallen wordt beloond met een optimaal figuur. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur.

We weten allemaal dat roken een negatief effect heeft op onze vitaliteit en gezondheid en op de kwaliteit van de huid. Het uitgangspunt van RIES is dat een goede vitaliteit de basis vormt van een mooie huid. Met dit uitgangspunt hebben wij het unieke Stop Smoke Program ontwikkeld. Dit bestaat uit voedingssupplementen die de behoefte aan zoetigheid verminderen en de stofwisseling optimaliseren zodat onnodig veel gewichtstoename wordt voorkomen. Verder bestaat het behandelplan uit een Stop Smoke inhaler waardoor de behoefte aan nicotine vermindert en de stofwisseling verbetert. Dit alles wordt ondersteund met ooracupunctuur (Ear Needling) voor een optimaal resultaat.

Al onze behandelingen worden in zijn geheel of deels vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee we de resultaten van de behandelingen meetbaar maken.

Maandelijks houden wij een intakedag waarvoor u een afspraak kunt maken. Tijdens het intakegesprek stellen we de diagnose en geven we u informatie over het te verwachten resultaat, het behandelplan, de behandelingsduur en de kosten. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Geeft u uzelf een frisse mooie zelfverzekerde start? En bent u voor resultaat door kwaliteit in een relaxte sfeer? Dan is RIES het juiste adres voor u!

Mail voor de mogelijkheden of voor een intake naar: info@riescosmetica.nl.

De behandelingen vinden plaats op de van Eckstraat 1 te Arnhem.

Dealer informatie


Wachtwoord vergeten? | Nog geen dealer?

Dealer login